fredag 22 november 2013

Jag trappar ner


Tidigare i höst gick jag i väggen och insjuknade med utmattningssyndrom. Till en början var bloggen en livlina som höll mig uppe och gav mig mål och mening mitt i allt kaos. Nu, i återhämtningsskedet av sjukdomen, är det en stressfaktor att läsa och att hålla bloggen igång på samma nivå som tidigare. Därför trappar jag ner med bloggandet tills livet är i balans igen. Ett och annat inlägg är redan förberett och något till lär också dyka upp här när andan faller på.
Jag kommer att fortsätta följa mina favoritbloggar såklart. Vi hörs!

10 kommentarer:

Anna sa...

Krya på dig!

Boel sa...

Klokt. Bloggandet ska ge kraft inte ta kraft.Jag inser att pauser i bloggande ger mig inspiration tillbaka. Snart dags för bloggvinterlov faktiskt...

Ingrid sa...

Det är viktigt att ta pauser- och bloggande ska vara lustbetonat- inte tvingande. Du gör så rätt, så rätt som trappar ner. På så sätt är jag säker på att inspirationen kommer tillbaka snart igen. Jag ser fram emot dina framtida inlägg. Krya på dig- ta det lugnt och allt det bästa till dig.

Bokmoster sa...

Hälsan är alltid viktigast. Jag kommer sakna dig men hoppas du snart är tillbaka igen!

violen sa...

Bra att du känner efter och vet vad du vill/kan göra.
Det låter som att du är på väg att hitta tillbaka till dig själv, stort lycka till!
Låt inte julen stressa dig, med röda band och glitter kommer man långt...:-)

Hannele sa...

Tråkigt, jag tycker bokbloggar är avkoppling.

bloggbohemen sa...

Jag är där själv, i en svacka och med en sjukskrivning. Viktigt att rensa från stressmoment. För mig är bloggen fortfarande lustfylld, men läsningen går periodvis segt. Klokt av dig att ta en paus. Vi måste alla göra det som får oss att må bra.

Ylva sa...

Ta det lugnt och blogga bara när du verkligen känner för det. Jag hoppas att du snart kommer att se det som en avkoppling igen. Kram!

Ugglanoboken sa...

Krya på dig! Vet faktiskt precis hur det där känns... En riktig timeout från alla måsten - även de roliga! - är nog bra. Och promenader! Ser fram emot dina blogginlägg när du har fått tillbaka lusten och kraften igen!

Mrs Calloway sa...

ta den tid du behöver att återhämta dig! vi väntar tills du är redo att komma tillbaka på din blogg. var rädd om dig!