lördag 5 januari 2013

Utlottning på bloggens födelsedag

Hipp, hipp, hurra. Tänka sig att bloggen fyller 2 år idag. Det ska firas med utlottningar bland er som tipsar mig om en jättebra bok att läsa 2013. Inte mindre än tre vinster finns och som väntar på att bli skickade.

Vinst 1. De fyra brevnoveller från 2012 års utgåva. Författare Mats Kempe, Sara Mannheimer, Eric Ericsson och My Vingren. Läs mer om brevnoveller här.
Vinst 2. Nathalie, en delikat historia - David Foenkinos. Ljudbok i MP3-format. Läs mera här.
Vinst 3. Hyllade boken Stål av Silvia Avallone i nya spännande Excessformatet.

Reglerna är enkla.
Tipsa mig om en bok som du tror att jag skulle gilla att läsa 2013. Ange vilken av vinsterna du vill vinna.Gör det direkt i kommentarsfältet och du får 1 lott.
Tipsa mig om en bok här i kommentarsfältet plus skriv om utlottningen på din egen blogg och länka hit så får du 2 lotter. Ange vilken av vinsterna du vill vinna. (Glöm inte att lämna länken till din blogg här i kommentarsfältet).


Sista dag för gratulationer och boktipsande är 9 januari. Vinnarna presenteras på bloggen 10 januari. Jag rangordnar inte tipsen för att du ska vinna, utan alla som tipsar har chans att vinna oavsett vilken bok ni tycker att jag ska läsa. Såklart uppskattar jag ju de tips som stämmer in på den litteratursmak jag har och som jag inte läst tidigare.


Jag ser fram emot många trevliga lästips!

16 kommentarer:

Malin sa...

Jag vill gärna vara med!
Om det finns en bok som alla borde läsa så är det nog "Den frusna trädgården", den är helt enkelt underbar!

Malin sa...

Och om jag vann så skulle jag vilja vinna boken "Natalie...", har hört så mycket bra om den!

Anna sa...

Grattis till din fina blogg! Jag vill tipsa dig om att läsa En berättelse om kärlek och mörker av Amos Oz. En fantastiskt fin uppväxtskildring från Israel som jag tror att du skulle gilla. Om jag vinner vill jag gärna ha novellerna :-)

Josefin sa...

Hurra! Grattis till tvåårsjubiléet! Jag tipsar om "Att föda ett barn" av Kristina Sandberg. Har dock inte läst boken själv, men vill väldigt gärna hinna med den 2013. Den verkar handla lite om historia och lite om ett kvinnoöde och lite om andra intressanta saker.

Om jag vinner i utlottningen så vill jag gärna läsa Stål!

Anonym sa...

Ja, först måste jag ju gratt så tipsar jag dig om boken: Balladen om Marie av Tonni Arnold till födelsedagen, GRATTIS!
Om jag vinner vill jag ha vinst nr 3.

Hermia Says sa...

Grattis! Och tack för de trevliga stunder din blogg bjuder på. Tipsar om Kurt Vonneguts Man utan land som innehåller en stor dos humor och en lika stor dos allvar.

Hermia Says sa...

(men jag avstår alltså från att tävla..)

tankar från mitt fönster sa...

Grattis! Jag är gärna med men har just nu ingen bok att tipsa om. Behöver själv tips. Jag länkar till din blogg. Är intresserad av "Stål".

Ingrid sa...

Grattis säger även jag- men jag avstår liksom Hermia från att tävla. Tips? Varför inte något irländskt: Eilis Ni Dhuibnes noveller "The Shelter of Neighbours", säger jag.

Petra Rhodin sa...

Grattis! En bok som jag läste 2012 och verkligen fastnade för var Marlen Haushofers "Väggen", kanske kan det vara något? Jag är gärna med och tävlar och hoppas på "Stål".

violen sa...

Grattis! Väggen ser jag här ovanför, den är bra.
Men jag boktipsar om Känslan av ett slut av Julian Barnes här http://violensboksida.bloggplatsen.se/2013/01/06/9265891-tavling-hos-mimmimarie-pa-tva-arsdagen/
Jag vill gärna ha Natalie.
Det strulade med kommentarerna ett tag men nu verkar det funka!

Ylva sa...

Norrland av Po Tidholm. Jag har inte läst, men tycker verkar bra.
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9197911534

Nu ska jag länka från läsdagboken hit också.

Jag vill vinna Stål.

Anonym sa...

Grattis! Eftersom jag ser att du gillar att läsa historiska böcker och om kvinnoöden tycker jag att du ska läsa Tillbaka till henne av Sara Lövestam. Det tänker jag själv göra under året! Jag vill gärna vinna novellerna.

Feelgoodbibliotekarien sa...

Grattis! Bra böcker du lottar ut, men jag avstår att vara med i ulottningen eftersom jag redan har läst dem.
Du får ett tips av mig ändå: Livet efter dig av Jojo Moyes. Bara MÅSTE läsas :-)
http://dorasbokprat.blogspot.se/2012/12/livet-efter-dig-av-jojo-moyes.html

V sa...

Jag är gärna med. En bok jag tycker är väldigt bra och som alla borde läsa är Alkemisten av Paulo Coelho. Under 2013 tänker jag läsa en av hans senaste, Alef. Grattis till en trevlig blogg!
/Malin

Ylva sa...

Hej, Grattis på årsdagen :) Jag tipsar dig om serien Släkten som ges ut av Historisk Media. Det är en stafettskrivning där olika författare skriver en del var. Mycket bra serie! Del fyra gavs ut 2012. Om jag vinner vill jag gärna vinna Stål. Jag kommer att länka till min blogg. www.ylvakortochgott.blogspot.com

PS. Tillbaka till henne som någon annan tipsade om är mycket bra.