lördag 24 september 2011

Surt värre

Trots ett läkarbesök, fyra sjukgymnastbesök, sjukskrivning, vila, inflammationsdämpande och smärtstillande medicinering i veckan som gått måste jag inse fakta. Min rygg klarar inte av resan till bokmässan idag. Det är surt värre och hur mycket jag än försöker intala mig att det kommer flera bokmässor, är jag fortfarande ledsen och besviken.

8 kommentarer:

Vicky sa...

Nej, vad tråkigt att du missar mässan som du sett så fram emot. Att det kommer fler är nog ingen vidare tröst just idag... En god bok och att följa lite av mässa via web-tv kanske kan bota det värsta? Ta hand om dig och din rygg.

Ingrid sa...

Ryggar kan ställa till det (det har jag tyvärr också erfarenhet av). Så synd att du drabbas just nu- ta nu väl hand om dig. Hoppas att du har gott om läsmaterial. Jag tänker på dig!!

Joanna sa...

Tänker på dig! Krya på dig! Vi ses nästa år, då är temat Norden!

Hanneles bokparadis sa...

tråkigt, dköt om dej

Anonym sa...

Hej

Vad tråkigt med bokmässan, jag hoppas att jag kan pigga upp dig med ett packet i framtiden. Jag ska bara tänka ut ett bra innehåll både pocket och prassel.

Sköt om dig

mimmimarie sa...

Tack för alla snälla kommentarer och krya-på-dig hälsningar. Ryggar tar tid tyvärr.

Riktigt roligt att hitta en hemlig vän från Pocket & Prassel här oxo.

Ylva sa...

Åh, vad synd att du missade mässan! Krya på dig och gör som Vicky säger; lägg dig med en god bok.

a-lo (the book pond) sa...

Aj, det var ju för trist. Men nog ändå klokt av dig att stanna hemma. Även om du klarat bussresan, hade det nog inte varit någon höjdare att gå omkring på mässan med ond rygg. Du får se fram emot nästa år istället.